Privacy statement Toast ICT

Toast ICT acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door Toast ICT dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij deze verwerking houdt Toast ICT zich aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

In dit privacy statement legt Toast ICT uit welke persoonsgegevens zij verzamelt, gebruikt en met welk doel.

Toast ICT raad je aan dit privacy statement zorgvuldig te lezen.

 

Artikel 1. Algemeen

  1. Dit privacy statement is van toepassing op alle websitebezoeken van de website www.toastdigitalagency.com. (hierna te noemen: ‘de Website’) en het gebruik van de Toast ICT software (hierna te noemen: ‘de Software”) door jou.

Artikel 2. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens

  1. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, dient Toast ICT persoonsgegevens van jou op te slaan.
  2. Indien jij gebruik maakt van de Website en het contactformulier op de Website, slaat Toast ICT de volgende persoonsgegevens van jou op:
    1. Gegevens die Toast ICT ontvangt op basis van jouw gebruik van de Website. Toast ICT verzamelt bijvoorbeeld jouw IP-adres en het type browser dat je gebruikt, maar ook de datum en tijd van jouw bezoek aan de Website en op welke wijze jij gebruik maakt van de Website
    2. De gegevens die jij invult op het contactformulier, zijnde: voornaam en/of achternaam, e-mailadres en je bericht. Toast ICT  verzamelt deze persoonsgegevens om te kunnen reageren op berichten die jij aan Toast ICT verstuurt middels de website.

 

Artikel 3. Doorgifte aan derden

  1. Behoudens doorgifte als genoemd in dit privacy statement, zal Toast ICT jouw persoonsgegevens niet aan derden verstrekken zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.
  2. Toast ICT mag derden inschakelen die onder haar toezicht bepaalde, in dit privacy statement genoemde, verwerkingen van persoonsgegevens uitvoeren. Deze bewerkers handelen steeds onder de verantwoordelijkheid van Toast ICT en mogen geen eigen verwerkingen op de persoonsgegevens uitvoeren.

Artikel 4. Cookies

  1. Toast  maakt bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van jouw computer wordt opgeslagen.
  2. Toast ICT gebruikt cookies om instellingen en voorkeuren van jou te analyseren. Je kunt deze cookies uitzetten via de browser.
  3. Via de Website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Google Analytics” dienst. Toast ICT gebruikt deze dienst om bij te houden, en rapportages te verkrijgen over, hoe jij de aangeboden diensten gebruikt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Toast ICT heeft een bewerkersovereenkomst met Google gesloten en Google daarbij verboden de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Tevens heeft Toast ICT het doorsturen van IP-adressen naar Google via analytics uitgeschakeld.
  4. Toast ICT maakt gebruik van Hotjar cookies. Hiermee word jij als unieke bezoeker geïdentificeerd en wordt ervoor gezorgd dat jij de juiste content te zien krijgt. Toast ICT  gebruikt deze dienst om bij te houden, en rapportages te krijgen over, hoe jij de website en de Software gebruikt. Met deze cookies kan Toast ICT jou door een sessie blijven volgen. Deze cookies verwijderen zichzelf automatisch na 365 dagen. Standaard slaat Hotjar alle informatie van een sessie op, ook de toetsaanslagen in formulieren. Toast ICT heeft vanwege de privacy van persoonsgegevens in Hotjar van de mogelijkheid gebruik gemaakt om alle toetsaanslagen te negeren en om bepaalde velden uit te sluiten in de opname. Sowieso toont Hotjar geen IP-adressen. Er wordt wel een uniek ID getoond, maar deze is niet herleidbaar (voor de Hotjar-gebruiker) naar het IP-adres.
  5. Meer informatie over het gebruik van cookies door Toast ICT vind je in de Cookieverklaring.

 

Artikel 5. Websites en diensten van derden

  1. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met de website van Toast ICT zijn verbonden. Toast ICT kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en / of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Toast ICT raadt jou aan om het privacy statement van dergelijke websites van derden goed te lezen alvorens van dergelijke websites gebruik te maken..

Artikel 6. Wijziging / verwijdering van persoonsgegevens

  1. Jij hebt het recht jouw persoonsgegevens in te zien, te verbeteren, aan te vullen en / of verwijdering, vernietiging en afscherming van jouw persoonsgegevens te eisen, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.
  2. Wanneer jij de rechten, als bedoeld in het vorig lid, wil uitoefenen, of wanneer je vragen hebt omtrent het gebruik van voorgenoemde rechten of over dit privacy statement, kan je contact op nemen met Toast ICT via [email protected]

 

Artikel 7. Beveiliging

  1. Ter beveiliging van de Website en de Software maakt Toast ICT gebruik van een beveiligde en gecodeerde SSL verbinding. Dit kun je in de browser zien aan de URL in de adresbalk, die begint met https.

Artikel 8. Wijzigingen in het privacy statement

 

  1. Toast ICT heeft het recht dit privacy statement te wijzigen.
  2. Indien Toast ICT mocht besluiten dit privacy statement te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in het privacy statement. Toast ICT zal jou gedurende een periode van drie maanden, door middel van een vermelding op haar website, op de hoogte brengen van deze wijziging.